PROJEKTIMME


Jokainen projektimme on uniikki ja se suunnitellaan sataprosenttisesti asiakkaan ehdoilla. Olemme jokaikisesta työstämme ylpeitä ja kannamme niitä kunnialla. 

To Stay Safe

To Stay Safe

To Stay Safe - Stafe on suomalainen brändi, joka keskittyy valmistamaan juomansuojuksia yöelämään. Stafe oli meille projektina mahtava, sillä me rakensimme brändin kokonaan verkkokauppaan asti. Stafen verkkokauppa on nyt avattu, joten käythän ostamassa itsellesikin oman suojuksen!

Kainalohysse

Kainalohysse

Kainalohysse on hyvänmielen kiekkokauppa, josta hommaat niin uudet kuin käytetytkin kiekot edulliseen hintaan. Kainalohyssen verkkokaupassa me teimme pääosin hakukoneoptimointia, mutta paransimme myös kaupan ulkonäköä sekä sen toimivuutta mobiilissa.

Kainalohysse - hyvän mielen kiekkokauppa. 

Vanhamäen hyvinvointikeskus

Vanhamäen hyvinvointikeskus


Vanhamäen hyvinvointikeskus on Seinäjoelle sijaitseva leppoisa majapaikka. Hyvinvointikeskus sijaitsee Jauhojärven rannassa sekä lähellä monia muita palveluita. Me pääsimme päivittämään Vanhamäen hyvinvointikeskuksen sivut, ja niistä tuli juuri sellaiset kuin haluttiin. 

Helsingin Pyörähuolto

Helsingin pyörähuolto


Ensimmäiseksi yhteistyökumppaniksi saimme paikallisen pyörähuollon. Helsingin Pyörähuolto on vuonna 2020 perustettu pyöräkorjaamo. Kotisivuista tuli oikein toimivat ja hyvännäköiset. Sivut valmistettiin Wix website editorin avulla. Jos edulliset pyörähuollot Helsingin alueella kiinnostaa, kurkkaa Helsingin Pyörähuollon kotisivut tästä.